Så här går det till​​

- Vi behöver information om vad ni som kund har tänkt er för vin: Champagne, Rött, Vitt, Rosé. Land, druvor och smakinriktning är också önskvärt.
- Vi tar fram några förslag och presenterar kostnader etc. Kunden väljer några viner.
- Vi arrangerar en provning med kund.
- När kunden bestämt sig går vi igenom hur etikett ska utformas, tidsplan, betalning etc.
- Etiketten skickas till producenten och vi inväntar leveransen.

Minsta beställning:
Champagne: 480 flaskor (1 pall)
Övrigt vin: 600 flaskor (1pall)
Single Malt Whisky: 10 flaskor
Blended Malt Whisky: 10 flaskor

Här är ett exempel på Private Label för ett restaurangprojekt i Bergen, Norge. - Sju restauranger har valt att ha samma husvin med egen-designad etikett.
Vinet kommer från norra Italien men vi har möjlighet att leverera viner med Private Label från dom flesta europeiska länder.​


brsvinerjpg